Reactie plaatsen

Reacties

Dejte
8 maanden geleden

Heerlijk! echt doen als je twijfelt.

Ik heb gelijk geboekt voor januari en dan een 60 min. massage geboekt. Echt fijne en lieve mensen. En ze kunnen echt masseren en kijken naar het 'geheel'.

Enu ook een leuk cadeau om te geven in de maand december ;) ;)

Candy
10 maanden geleden

Op het laatste moment afspraak gemaakt. Er was nog maar één plekje van 15 min. Lauren is zo aardig geweest ( mijn nek en schouders zaten helemaal vast) om er toch 30 min. van te maken. En omdat Lauren mij 25 min. heeft behandeld, is het bedrag ook aangepast.
Wat een service.
Mijn volgende afspraak staat alweer gepland bij Lauren.

Dankjewel Lauren! 👍🏼

Ruth
een jaar geleden

Helemaal ontspannen na een heerlijke rug massage van Yael. Ik kom zeker vaker langs!

Andre en Annelies
een jaar geleden

net terug van een duo rugmassage van Lauren en Marcel. Moet zeggen dat het boven verwachting goed was! Het pand heeft een goede sfeer gekregen; warm en ontspannend.. Comfortabele massagetafels, een goede massage door ervaren handen. Water voor het afvoeren van afvalstoffen erna en een bijzonder lekkere koffie achteraf. Gelijk geboekt voor een herhaling op moederdag! Dan ruilen we van masseur! Heerlijk! Wat een aanwinst voor ons dorp!

Yvonne Pieck-Theunisse
een jaar geleden

Ben vandaag voor het eerst door Lauren gemasseerd, heb ervan genoten. De salon smaakvol ingericht. Ik vind het een aanwinst voor Breukelen en omgeving. Ik kan het iedereen aanraden.

Annelies Hack
een jaar geleden

Kreeg een heerlijke cadeauset met kerst cadeau van deze salon..lekker gescrubd en gedouched met de heerlijk geurende producten. de massageborstel is ook een dikke aanrader! Er zat ook een bon bij voor een rugmassage! hoop dat je snel weer open mag Lauren! Dan komen we de bonnen verzilveren!

Edwine van der Leeden
2 jaar geleden

Heerlijke scrubzout ik had vanille, lekker voor je huid en je blijft het nog een poosje ruiken

Herman
2 jaar geleden

Eerste keer een Hotstonemassage gedaan. Heerlijk en aan te bevelen 👍

Merel
2 jaar geleden

Wat een aanwinst voor ons dorp. Lauren heeft een prachtige ruimte met prettige sfeer. In haar prettige stoel kan je helemaal ontspannen en alle stress laten gaan. Heb genoten van mijn massage, alle knoopjes weer verholpen en een uur leek nog tekort. Bedankt Lauren, veel succes met je eigen praktijk!

Risha
2 jaar geleden

Net een heerlijke fullbody massage gehad. Van te voren aan gegeven dat ik last heb van mijn nek. Hier heeft ze wat extra aandacht aan besteed en heb nu eindelijk na maanden geen nekpijn.
Mijn volgende massage staat gepland. Het fijne is betaalbaar en ook afspraak in de avond. Als drukke mama heb ik op de dag geen tijd.