Uitleg van de behandelingen vind u hier.

De prijzen zijn te vinden onder het kopje 'Tarieven'.

 

Voetenmassage

Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren. Je legt er dagelijks wel heel wat kilometers mee af. Aan het eind van de dag kunnen ze daardoor behoorlijk moe aanvoelen en ook zijn. Misschien voel je ook daadwerkelijk pijn. Onder je voet of elders in je lichaam: je hoofd, je rug of buik. Misschien kamp je met allerlei emoties. Boosheid, stress, verdriet of angst. Die zetten zich ongemerkt vast in je lichaam. Weet je dat een voetmassage dan kan helpen om de pijn te verlichten en/of je weer prettiger in je vel te voelen? Want, volgens oosterse geneeswijzen vertellen je voeten wat er in je lichaam en geest omgaat. Wist je dat je rechtervoet je rationele kant weergeeft en je linkervoet je emotionele kant? 

Een massage aan de voeten is geschikt voor iedereen en heeft vele positieve effecten op lichamelijke en geestelijke klachten. Voordelen kunnen onder andere zijn:

 • ontspant en ontstresst
 • stilt pijn
 • boost je afweer
 • verbetert de doorbloeding
 • bevordert je nachtrust
 • pept je humeur op

Deze behandeling duurt 20 minuten.

Gezichtsmassage

Door spanningen en stress voelt het gebied van hoofd, nek en schouders vaak gespannen aan. Het hoofd en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestrest bent of boos, hopen spanningen zich op en uit het zich in hoofdpijn, pijn in de nek of schoudergebied.
Door stevige en zachte massagebewegingen wordt gezorgd dat blokkades worden opgeheven en kan het voor verlichting zorgen bij pijn door stress of migraine.
De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk maar werkt ook mentaal door. Hoofdmassage kalmeert en ontspant, en het kan zorgen voor een betere nachtrust. 

Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage het hele zenuwgestel tot rust. Massage van de slapen verbetert het gezichts- en concentratievermogen, en brengt ook een toestand van geconcentreerd bewustzijn. Massage van de wenkbrauwen ontspant het hele lichaam en is vooral heilzaam voor de ogen en het zenuwgestel. Massage van het voorhoofd versterkt het gezichts- en concentratievermogen.

Nog meer voordelen van een gezichtsmassage:
• Verbetert de toevoer van verse zuurstof en glucose naar de hersenen.
• Ontspant het zenuwstelsel en elimineert de vermoeidheid als gevolg van mentale spanning en druk.
• Verbetert de circulatie van het vitale hersen- en ruggenmerg vocht.
• Verhoogd de afscheiding van groeihormonen en enzymen, die noodzakelijk zijn voor de groei en ontwikkeling van de hersencellen.
• Verhoogt het niveau van prana (levensenergie) in de hersenen.
• Vertraagd haaruitval en vroegtijdig kaal en grijs worden.

Deze behandeling duurt 20 minuten.

Hoofdpijnmassage

Bij een hoofdpijn massage worden o.a. de spieren in de nek en op het hoofd gemasseerd.
Door middel van drukpunt technieken en ontspannen strijkingen wordt de schedelrand, de slaap, het voorhoofd en de nek/schouders los gemasseerd.
Ook de spieren van het gezicht en de kaak kunnen gespannen zijn.
Hoofdpijn massage bestaat uit een aantal behandelingen.
Een klacht ontstaat niet in een dag en daarom zult u ook meer behandelingen nodig hebben voor een langer blijvend resultaat. Na 1 behandeling zult u wel het effect ervaren. De massage zorgt ervoor dat de spieren soepel worden gemaakt, waardoor alles goed blijft stromen en er minder kans is op verkrampingen in de spieren met als gevolg minder kans op hoofdpijn.

Deze behandeling duurt 30 minuten.

Rugmassage

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij deze ontspanningsmassage staat de spanning in de rug-, nek- en schouders centraal. Veel van emoties als stress, vermoeidheid, zorgen of angst gaan vastzitten rondom de nekspieren. Dit kan leiden tot vervelende klachten als hoofdpijn, rugpijn, stijve nek of vastzitten van spieren (knopen). Door deze massage zullen de spieren zich weer kunnen ontspannen. Dit geeft een verlichtend gevoel in lichaam en geest. Met onze handen voelen wij welke gebieden een beetje meer aandacht nodig hebben en in overleg met de klant wordt de uitoefening van de druk bepaald. Belangrijk bij een ontspanningsmassage is dat het geen pijn doet. Gevoelig zal het wel kunnen zijn als je spieren erg gespannen zijn. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat u ontspannen naar huis gaat.

Deze behandeling duurt 30 minuten.

Ontspanningsmassage one-side 45 minuten

Massage is een oude heilzame vorm van therapie. Door massage ontstaat er ook een betere doorbloeding. Ontspanningsmassages zijn rustgevend voor lichaam en geest. Het is een perfecte manier om bij stress te ontspannen. Deze ontspanningsmassage is een moment voor jezelf nemen en aandacht aan jezelf geven. Hierbij wordt de volledige achterkant van het lichaam in de watten gelegd. Onderkant voeten, achterkant benen, rug en nek worden gemasseerd. Bij deze massage wordt extra aandacht gegeven aan gebieden die meer spanning hebben opgeslagen.

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Ontspanningsmassage one-side 60 minuten

Massage is een oude heilzame vorm van therapie. Door massage ontstaat er ook een betere doorbloeding. Ontspanningsmassages zijn rustgevend voor lichaam en geest. Het is een perfecte manier om bij stress te ontspannen. Deze ontspanningsmassage is een moment voor jezelf nemen en aandacht aan jezelf geven. Hierbij wordt de volledige achterkant van het lichaam in de watten gelegd. Onderkant voeten, achterkant benen, rug, nek en armen worden gemasseerd. Bij deze massage wordt ook extra aandacht gegeven aan gebieden die meer spanning hebben opgeslagen.

Deze behandeling duurt 60 minuten.

Ontspanningsmassage full body 75 minuten

De full body massage is een complete verwennerij voor lichaam en geest. Zowel de voor- als achterkant van het lichaam worden gemasseerd. Achterkant benen en onderkant voeten, de rug, het gezicht, armen, indien gewenst bovenborst en buik, voorkant benen en als afsluiter de voeten worden aandachtig gemasseerd. 

Deze massage staat voor optimaal genieten!

Deze behandeling duurt 75 minuten.

Cadeaubonnen

Het is bij ons ook mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen. Dit kan met ieder gewenst bedrag en is 1 jaar geldig. Dus ken jij iemand die binnenkort jarig is, die het verdiend om in de watten gelegd te worden of iemand waar je gewoonweg van houd? Geef die persoon dan een unieke cadeaubon van Massagepraktijk Breukelen cadeau! Meer informatie is te krijgen via de mail of whatsapp. Op de website www.beautyenwellnessbreukelen.nl is het ook mogelijk om uw cadeaubon online aan te schaffen.

Fibromyssage 

Deze behandeling is speciaal bedoeld voor mensen met Fibromyalgie. Deze massage zal de pijn en hoofdpijn verlichten. Tijdens deze behandeling worden bepaalde drukpunten behandeld die de ontspanning van de spieren bevordert. Na deze behandeling zult u moe zijn en zult u de volgende dagen/weken aanzienlijk minder pijn ervaren. Wij brengen uw lichaam terug in een rustmodus (uw parasympaticus).

Hotstone combimassage rug

Stenen worden opgewarmd en op specifieke plaatsen op het lichaam geplaatst, afhankelijk van waar de spierspanning zich bevindt. Langs de ruggengraat, op de onderrug, in de handpalmen, op de benen en tussen de tenen worden er vaak hete stenen geplaatst. De hitte en het gewicht van de stenen bevorderen de circulatie van het bloed en ontspannen gespannen spieren. Bij deze massage wordt het gebruik van de stenen gecombineerd met het geven van een ontspannende rugmassage. 

Deze behandeling duurt 30 minuten.

Hotstone combimassage

Stenen worden opgewarmd en op specifieke plaatsen op het lichaam geplaatst, afhankelijk van waar de spierspanning zich bevindt. Langs de ruggengraat, op de onderrug, in de handpalmen, op de benen en tussen de tenen worden er vaak hete stenen geplaatst. De hitte en het gewicht van de stenen bevorderen de circulatie van het bloed en ontspannen gespannen spieren. Bij deze massage wordt het gebruik van de stenen gecombineerd met het geven van een ontspanningsmassage aan de gehele achterzijde van het lichaam.

Deze behandeling duurt 60 minuten. 

Hotstone combimassage luxe

Stenen worden opgewarmd en op specifieke plaatsen op het lichaam geplaatst, afhankelijk van waar de spierspanning zich bevindt. Langs de ruggengraat, op de onderrug, in de handpalmen, op de benen en tussen de tenen worden er vaak hete stenen geplaatst. De hitte en het gewicht van de stenen bevorderen de circulatie van het bloed en ontspannen gespannen spieren. Bij deze massage wordt het gebruik van de stenen gecombineerd met het geven van een ontspanningsmassage aan beide kanten van het lichaam. 

Deze behandeling duurt 90 minuten.

Klankschaalsessie op het lichaam

Bij deze behandeling wordt er een klankschaal op het lichaam gezet waarna op een ritmische wijze de klankschaal wordt bespeelt. U ligt op de behandeltafel met uw kleding aan. Deze sessie is erg laagdrempelig. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en geleid zo de trillingen door heel het lichaam heen, hierdoor ontstaat een innerlijke massage die zorgt voor een algehele diepe ontspanning. Ook komen er vaak emoties los of worden er herinneringen opgeroepen. Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een fijne en subtiele manier ontdaan van eventuele blokkades en worden er afvalstoffen losgemaakt. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend waardoor we weer in  contact met ons lichaam komen en je je nadien als herboren voelt, vol nieuwe energie!

Een klankschaalsessie nodigt het lichaam onder andere uit tot:

 • Diepgaande ontspanning
 • Rust en balans tussen lichaam en geest
 • Meer energie
 • Verbeterde nachtrust
 • Loslaten van blokkades en spanningen
 • Verbeterde concentratie

Deze behandeling duurt 30 minuten.

Kruidenstempel massage

Deze massage is ontstaan met de wijsheid uit de Oosterse geneeskunde. Door met deze geurige en warme kruidenstempels te masseren, zorgt dit voor een diepe ontspanning van de spieren, goede doorbloeding van de huid en het opheffen van blokkades. De geur en werking van de kruiden zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest en brengt je volledig in balans. Het is een ideale massage bij lusteloosheid, stress en vermoeidheid.

Deze behandeling duurt 60 minuten.

 • Alle behandelingen worden gegeven met biologische jojobaolie, geschikt voor ieder huidtype. De voorbereiding en afronding worden niet als behandeltijd gerekend.