Over ons

Lauren Schreurs (eigenaresse/masseuse - Massagepraktijk Breukelen)

Hallo allemaal! Mijn naam is Lauren Schreurs, 31 jaar oud en moeder van 3 prachtige kinderen. Met mijn gezin woon ik in het mooie Breukelen. Nadat ik in 2018 met een burn-out thuis kwam te zitten en hier een jaar van heb moeten herstellen, wilde ik mijn leven veranderen. Meer genieten, gezonder leven, minder stress  en vooral doen wat mij gelukkig maakt! Dat laatste is erg belangrijk, maar als moeder van een jong gezin schiet het er wel eens bij in.
Vol energie begon ik met zoeken naar massage opleidingen, want dat is waar mijn passie ligt. Begin 2020 heb ik deze opleiding afgerond en werd de inschrijving bij de kamer van koophandel een feit. YES! Eindelijk mag ik van start met mijn eigen onderneming en vooral met mijn grootste passie: Masseren. Hiermee hoop ik vele klanten net zo'n ontspannend gevoel te geven als ik krijg tijdens het masseren. Een verwen momentje voor een ieder die dat zichzelf of een ander gunt.

Marcel Trams (parttime masseur - Massagepraktijk Breukelen)

Mijn naam is Marcel Trams, 61 jaar oud en ik woon in Breukelen. Ik ben gefascineerd door wat je kan bieden aan mensen door het geven van een massage. Al enige jaren verdiep ik mezelf hier in en sinds januari 2021 ga ik parttime beginnen als collega van Lauren om cliënten te laten genieten van een massage. Naast een ontspannings- en klassieke massage bied ik ook hoofdpijnmassage en sportmassages aan. En voor de toekomst ben ik mij aan het richten om meer mensen te helpen met een combinatie van gesprekken, massage en drukpunten.

Hallo allemaal!

Ik ben Yael, 31 jaar, oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar woon nu al ruim 10 jaar in het mooie Utrecht. In 2020 heb ik de massagecursus gevolgd. Tijdens deze cursus heb ik Lauren leren kennen. De cursus ben ik gaan volgen uit interesse wat een massage kan betekenen voor lichaam en geest. Voor mij als masseuse is de warmte van huid op huid contact dan ook erg belangrijk. Ik wil graag de klant rust en ontspanning laten ervaren. Wat begon als hobby is nu uitgegroeid tot regelmatig werken bij Massagepraktijk Breukelen. Mijn specialisatie is pure ontspanning en ik geef graag zachte en rustige massages. 

Graag tot ziens bij Beauty & Wellness Breukelen!

Liefs,

Yael