Ontspanning

Wij bieden meerdere soorten massages voor ultieme ontspanning. Hieronder een overzicht van onze ontspanningsbehandelingen.

Voetenmassage

Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren. Je legt er dagelijks wel heel wat kilometers mee af. Aan het eind van de dag kunnen ze daardoor behoorlijk moe aanvoelen en ook zijn.  Wist je dat je rechtervoet je rationele kant weergeeft en je linkervoet je emotionele kant? 

Een massage aan de voeten is geschikt voor iedereen en heeft vele positieve effecten op lichamelijke en geestelijke klachten.

Deze behandeling duurt 20 minuten.


Gezichtsmassage

Door spanningen en stress voelt het gebied van hoofd, nek en schouders vaak gespannen aan. Het hoofd en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. De effecten van een gezichtsmassage zijn niet alleen lichamelijk maar werkt ook mentaal door. De gezichtsmassage kalmeert en ontspant, en het kan zorgen voor een betere nachtrust. 

 

Deze behandeling duurt 20 minuten.


Rugmassage

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij deze ontspanningsmassage staat de spanning in de rug-, nek- en schouders centraal. Veel van emoties als stress, vermoeidheid, zorgen of angst gaan vastzitten rondom de nekspieren. Deze behandeling geeft een verlichtend gevoel in lichaam en geest. Met onze handen voelen wij welke gebieden een beetje meer aandacht nodig hebben en in overleg met de klant wordt de uitoefening van de druk bepaald.  

Deze behandeling duurt 30 minuten.


Ontspanningsmassage one-side 45 minuten

Ontspanningsmassages zijn rustgevend voor lichaam en geest. Het is een perfecte manier om bij stress te ontspannen. Deze ontspanningsmassage is een moment voor jezelf nemen en aandacht aan jezelf geven. Hierbij wordt de volledige achterkant van het lichaam in de watten gelegd. Onderkant voeten, achterkant benen, rug en nek worden gemasseerd. Bij deze massage wordt extra aandacht gegeven aan gebieden die meer spanning hebben opgeslagen.

Deze behandeling duurt 45 minuten.


Ontspanningsmassage one-side 60 minuten

Deze ontspanningsmassage is een moment voor jezelf nemen en aandacht aan jezelf geven. Hierbij wordt de volledige achterkant van het lichaam in de watten gelegd. Onderkant voeten, achterkant benen, rug, nek, armen en handen worden gemasseerd. Bij deze massage wordt ook extra aandacht gegeven aan gebieden die meer spanning hebben opgeslagen. Een heerlijk ontspannen gevoel voor lichaam en geest.

Deze behandeling duurt 60 minuten.


Ontspanningsmassage full body 75 minuten

De full body massage is een complete verwennerij voor lichaam en geest. Zowel de voor- als achterkant van het lichaam worden gemasseerd. Achterkant benen en onderkant voeten, de rug, het gezicht, armen en handen, indien gewenst borst en buik, voorkant benen en als afsluiter de voeten worden alle aandachtig gemasseerd. Geniet van deze massage in een heerlijk geurende behandelruimte. Deze massage staat voor optimaal genieten!

Deze behandeling duurt 75 minuten.


Kruidenstempel massage

Deze massage is ontstaan met de wijsheid uit de Oosterse geneeskunde. Door met deze geurige en warme kruidenstempels te masseren, zorgt dit voor een diepe ontspanning van de spieren, goede doorbloeding van de huid en het opheffen van blokkades. De geur en werking van de kruiden zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest en brengt je volledig in balans. Het is een ideale massage bij lusteloosheid, stress en vermoeidheid.

Deze behandeling duurt 60 minuten.


Hotstone combimassage rug

De basaltstenen worden opgewarmd en op specifieke plaatsen op het lichaam geplaatst, afhankelijk van waar de spierspanning zich bevindt. Wij verwarmen de stenen in water waardoor ze langer de warmte vasthouden.  De hitte en het gewicht van de stenen bevorderen de circulatie van het bloed en ontspannen gespannen spieren. Bij deze massage wordt het gebruik van de stenen gecombineerd met het geven van een ontspannende rugmassage. Tevens masseren wij ook met de stenen in onze handpalmen.

Deze behandeling duurt 30 minuten.


Hotstone combimassage

De hitte en het gewicht van de stenen bevorderen de circulatie van het bloed en ontspannen gespannen spieren. Bij deze massage wordt het gebruik van de stenen gecombineerd met het geven van een ontspanningsmassage aan de gehele achterzijde van het lichaam. De basaltstenen worden in water verwarmd en gebruikt om mee te masseren en te plaatsen op specifieke gebieden. 

 

Deze behandeling duurt 60 minuten. 


Hotstone combimassage deluxe

De Hotstone combimassage deluxe is een zeer uitgebreide massage waarbij de voor- en achterkant van het lichaam wordt behandeld. We starten aan de achterzijde waarbij voeten, benen en rug worden gemasseerd met warme basaltstenen. Er volgt een gezichtsmassage, armen, handen, borst, buik, voorkant benen en wij sluiten af met de voeten. De combinatie van de warme stenen en de ontspanningsmassage zorgt voor een volledige rust in lichaam en geest.

Deze behandeling duurt 90 minuten.


Klankschaalsessie op het lichaam

Bij deze behandeling wordt er een klankschaal op het lichaam gezet waarna op een ritmische wijze de klankschaal wordt bespeelt. U ligt op de behandeltafel met uw kleding aan. Deze sessie is erg laagdrempelig. Het geluid van een klankschaal beïnvloedt de hersengolven op een positieve en evenwichtige manier. Het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Klankschalen bevorderen diepe ontspanning met subtiele maar soms diepgaande helende effecten. Er kunnen emoties loskomen.

Deze behandeling duurt 30 minuten.