Klachtgericht

Wij bieden diverse behandelingen die op klachten zijn gericht. Hier onder ziet u een overzicht dan de klachtgerichte behandelingen.

 

Fibromyssage

Deze behandeling is speciaal bedoeld voor mensen met Fibromyalgie. Deze massage zal de pijn en hoofdpijn verlichten. Wij doorlopen deze behandeling samen met u. Communicatie tijdens deze behandeling is van groot belang. Tijdens deze behandeling worden bepaalde drukpunten behandeld die de ontspanning van de spieren bevordert. Er zal met zachte hand gemasseerd op benen, rug, hoofd en nek. Na deze behandeling zult u moe zijn en zult u de volgende dagen/weken aanzienlijk minder pijn ervaren. Wij brengen uw lichaam terug in een rustmodus (uw parasympaticus).

Deze behandeling duurt 50-60 minuten. 


Hoofdpijnmassage

Bij een hoofdpijn massage worden o.a. de spieren in de nek en op het hoofd gemasseerd.
Door middel van drukpunt technieken en ontspannen strijkingen wordt de schedelrand, de slaap, het voorhoofd en de nek/schouders los gemasseerd. Ook de spieren van het gezicht en de kaak kunnen gespannen zijn. Een klacht ontstaat niet in een dag en daarom zult u ook vaak meer behandelingen nodig hebben voor een langer blijvend resultaat. Na 1 behandeling zult u wel het effect ervaren. 

 

Deze behandeling duurt 30 minuten.


Sportmassage

Zeer stevige massage waarbij weinig tot geen olie wordt gebruikt. Gericht op spierklachten. Deze behandeling is fijn voor het opwarmen van de spieren voor een intensieve training. Door deze behandeling verminderd u de kans op blessures, krampen en spierklachten.

 

 

Deze behandeling duurt 30 minuten.


Stoelmassage

Dit is een laagdrempelige massage waarbij u de kleding aan kunt houden. Deze zeer stevige massage is voor hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen. Deze massage betert de bloedsomloop, versoepelt de polsen, verlicht rugpijn en geeft verlichting bij hoofdpijn afkomstig vanuit de nekspieren. Werk jij veel achter het bureau? Dan is dit een zeer geschikte massage. 

 

Deze massage bieden wij ook op kantoor. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail.

Deze behandeling duurt 20 minuten.


Cupping massage

Wat is een cupping massage? Cupping is een zuigtechniek waarbij cups worden geplaatst op een geoliede huid. De cupping dringt diep door tot in de bindweefsellaag rondom de spieren en gewrichten. De huid gaat omhoog staan, omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup. Bij deze behandeling masseren wij speciale spiergroepen met de cups. Zo ontmoeten ontspanning en kracht elkaar in één behandeling. Zowel de achterkant als voorkant van het lichaam worden gemasseerd.

 

Deze behandeling duurt 60 minuten.