Duo behandelingen

Bij onze praktijk bieden wij heerlijke duo massages. U kunt zelf uw massages samenstellen, zolang de tijdsduur maar overeen komt. Heeft u meer behoefte aan een hotstone, maar uw metgezel behoefte aan kruidenstempel? Dat kan! 

Duo rugmassage

Behandeling voor twee personen. Beide krijgen tegelijkertijd een heerlijke rugmassage waarbij aandacht wordt gegeven op de gebieden die spanning hebben opgeslagen. Een afwisseling van ontspanning en behandelen van knopen is wat deze massage u biedt. Na de behandeling is er ruimte om te genieten van drinken en een kleine versnapering. 

 

Deze behandeling is ook als hotstone combinatie te reserveren.

 

Deze behandeling duurt 30 minuten.


Duo ontspanning

Behandeling voor twee personen. Beide krijgen tegelijkertijd een heerlijke ontspanningsmassage van de gehele achterkant van het lichaam inclusief armen en handen. Hierbij wordt aandacht gegeven op de gebieden die spanning hebben opgeslagen. Een afwisseling van ontspanning en behandelen van knopen is wat deze massage u biedt.  Na de behandeling is er ruimte om te genieten van drinken en een kleine versnapering.

 

Deze behandeling is ook als hotstone combinatie te reserveren.

 

Deze behandeling duurt 60 minuten.


Duo full body

Behandeling voor twee personen. Beide krijgen tegelijkertijd een heerlijke ontspanningsmassage van de gehele achterkant en voorkant van het lichaam. Wij beginnen aan de achterkant benen en onderkant voeten waarna wij de rug zullen behandelen. Dan mag u zich omdraaien en beginnen wij met een gezichtsmassage daarna volgen armen, handen, borst, buik, voorkant benen en sluiten wij af met de voeten. Dit is een zeer complete behandeling waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd. Na de behandeling is er ruimte om te genieten van drinken en een kleine versnapering.

Deze behandeling is ook als hotstone combinatie te reserveren.

Deze behandeling duurt 90 minuten. 


Voor het reserveren van duo behandeling kunt u ons online reserveringssysteem gebruiken. Komt u er niet uit of staat uw gewenste dag er niet bij? 

Stuur gerust een whatsapp of mail.