Duo behandelingen

Bij onze praktijk bieden wij heerlijke duo massages. U kunt zelf uw massages samenstellen, zolang de tijdsduur maar overeen komt. Heeft u meer behoefte aan een stevige sportmassage, maar uw metgezel behoefte aan een zachte hand? Dat kan! 

Voorbeelden van gelijke duo behandelingen en beschikbare data vindt u hieronder:

Reserveren van duo behandelingen kan enkel via mail of whatsapp. Voor de duo dagen is reserveren via de website ook mogelijk.

Beschikbare dagen/tijden maart 2023

Vrijdag 31 maart 14:00 & 15:00

Beschikbare dagen/tijden april 2023

Maandag 3 april 19:00 & 20:00

Dinsdag 4 april 13:00, 14:30, 19:00 & 20:00

Dinsdag 18 april 19:00 & 20:00

Vrijdag 21 april 13:00, 14:00 & 15:00 

Duo (zon)dag 23 april 10:00 LAATSTE PLEKJE!

Dinsdag 25 april 14:00

Duo rugmassage

Behandeling voor twee personen. Beide krijgen tegelijkertijd een heerlijke rugmassage waarbij aandacht wordt gegeven op de gebieden die spanning hebben opgeslagen. Een afwisseling van ontspanning en behandelen van knopen is wat deze massage u biedt. Na de behandeling is er ruimte om te genieten van drinken en een kleine versnapering. 

 

Deze behandeling is ook als hotstone combinatie te reserveren.

 

Deze behandeling duurt 30 minuten.


Duo ontspanning

Behandeling voor twee personen. Beide krijgen tegelijkertijd een heerlijke ontspanningsmassage van de gehele achterkant van het lichaam inclusief armen en handen. Hierbij wordt aandacht gegeven op de gebieden die spanning hebben opgeslagen. Een afwisseling van ontspanning en behandelen van knopen is wat deze massage u biedt.  Na de behandeling is er ruimte om te genieten van drinken en een kleine versnapering.

 

Deze behandeling is ook als hotstone combinatie te reserveren.

 

Deze behandeling duurt 60 minuten.


Duo full body

Behandeling voor twee personen. Beide krijgen tegelijkertijd een heerlijke ontspanningsmassage van de gehele achterkant en voorkant van het lichaam. Wij beginnen aan de achterkant benen en onderkant voeten waarna wij de rug zullen behandelen. Dan mag u zich omdraaien en beginnen wij met een gezichtsmassage daarna volgen armen, handen, borst, buik, voorkant benen en sluiten wij af met de voeten. Dit is een zeer complete behandeling waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd. Na de behandeling is er ruimte om te genieten van drinken en een kleine versnapering.

Deze behandeling is ook als hotstone combinatie te reserveren.

Deze behandeling duurt 75 minuten. In combinatie met hotstone zal deze 90 minuten zijn.


Voor het aanvragen van duo behandeling kunt u ons een WhatsApp sturen of mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!