Overige behandelingen

Wij geven naast massages ook heerlijke wellness behandelingen. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor scrubbehandelingen en lichaamspakkingen. Deze zijn ook in duo behandeling te reserveren. 

Lichaamspakking

Er zijn vele doelen die je met een lichaamspakking kunt bereiken. Ze kunnen worden ingezet om te ontspannen of te verkwikken, de huid te verstevigen of als behandeling van een droge of vette huid. Daarnaast zijn lichaamspakkingen populair als aanvulling op een ontspanningsmassage voor een echte wellness beleving. Wij bieden diverse soorten pakkingen en passen deze persoonlijk aan op uw huid/wensen. Wij scrubben uw huid en voeden de schone huid met een voedende pakking, welke goed heeft kunnen werken onder een afdekking van folie. 

Duur van deze behandeling: 30-60 minuten

Scrubbehandeling

Bij de scrub behandeling worden alle dode huidcellen verwijderd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Na de behandeling ziet de huid er fijn en egaal uit en voelt heerlijk zacht aan. Wij scrubben uitsluitend met producten die zijn samengesteld voor een gevoelige huid. Het scrubben wordt zeker aangeraden na langdurige blootstelling aan de zon, door de uv straling stapelen dode huidcellen zich op als bescherming. Dit maakt de huid dof en weerhoud de gezonde cellen van nieuwe cel aanmaak. Wij geven deze behandeling enkel in combinatie met een massage.

Duur van de behandeling: 45 - 75 minuten.

Gezichtsbehandeling

Een heerlijke, ontspannen gezichtsbehandeling met producten van Absolution. De producten zijn volledig natuurlijk, zelfs de verpakkingen. Een gezichtsbehandeling van Absolution gaat veel verder dan een simpele reiniging, de behandeling is gericht op het lymfatisch systeem. Een heerlijke ontspannen en geurige beleving.

 

Duur van deze behandeling: 60 minuten voor de basis behandeling

90 minuten voor de zeer complete behandeling.